A Blikk megtudta, hogy Nati – érthető módon – sokáig nem szívesen látogatott ki a temetőbe. Nem csoda, hiszen elég nagy traumát kellett elszenvednie azzal, hogy ott volt Berki lakásában az édesapja halálakor.


Nemrég megható ajándék került Berki Krisztián sírjára, amit nagyobbik lánya, Natasa Zselyke helyezett el - írta meg a Blikk. Nati szívszorító üzenetekkel köszönte meg apukájának mindazt, amit a közösen töltött nyolc év alatt átélhettek.

A tízéves kislány már két éve, Berki Krisztián tragikus halála óta csupán az emlékeiből meríthet erőt. A családja mindent megtesz azért, hogy életben tartsák Berki Krisztián emlékét. Ennek egyik bizonyítéka az a vászonkép, ami a Farkasréti temetőben lévő márványsíron található: Nati apró üzenetekkel köszöni meg az apukájának az együtt töltött időt.

Az üzenetek között olyanok olvashatók, mint: „Köszönöm, hogy vigyáztál rám!” „Elvittél helyekre, hogy világot lássak. Ezer köszönet!” „Köszönöm, hogy annyit viccelődtél velem!” „Köszönöm, hogy az életem része vagy!” „Szeretlek. Mi Berkik vagyunk!” Ezek az üzenetek mind a vászonképre kerültek, amit Nati apák napján vitt ki a temetőbe édesanyjával.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!