Feleségével együtt elkapta a koronavírus-fertőzést E.W. Jackson, republikánus politikus és lelkész, aki korábban azt hangoztatta, hogy hatástalan vele szemben a vírus - írja a Ladbible.

Jackson több online videójában és prédikációjában is nagyon vehemensen állította azt, hogy ha valaki, ő biztosan nem kapja el a vírust, mert Isten megvédi.

Arra bátorította híveit, kérjék Istent, hogy ne betegedjenek meg, és akkor biztosan minden rendben lesz.

"Nem fogom elkapni a koronavírust, nem fogom továbbadni sem a koronavírust, mert nem is kaphatom el. Beszéltem ugyanis erről Istennel, és magamhoz vettem a vakcinát is, amely a 91. zsoltár. Megszabadultam ettől az egész káosztól!"

- kiabálja az egyik prédikációja alatt. Márciusban, a járvány elején ő is egyike volt azoknak, akik lekicsinylően beszéltek a vírusról, emellett biztosan állította, hogy Donald Trump amerikai elnököt és feleségét, Melaniát az Isten biztosan megvédi a járvány elől.

hirdetés

Híveinek biztosan nagy meglepetés volt az a videó, amikor a lelkész nemrég egy élő Facebook-bejelentkezésben aztán bevallotta: azért tűnt el néhány hétre a világ elől, mert ő és felesége is pozitív Covid-tesztet produkált. Mindketten jól vannak már, és ezt elsősorban Istennek köszönte meg.



hirdetés