Annyira megviselte édesanyja halála a brit Laura Richardsot, hogy a temetésén szívrohamot kapott, és még a helyszínen meghalt - írja a Daily Star.

A 32 éves nő imádott édesanyja egy öregotthon bentlakó betegeként kapta el a vírust, és március 15-én halt bele a betegségbe. A 63 éves nő szklerózis multiplexben (a központi idegrendszert érintő gyulladásos autoimmun betegség) és demenciában szenvedett. Temetését múlt csütörtökön tartották a Warwickshire-i Atherstone temetőben, ahol csak a szűk család lehetett jelen.

Miközben eresztették le a koporsót, Laura féltestvéréhez, Sadie-hez fordult, és miközben a mellkasára szorította a kezét, annyit mondott, hogy egyáltalán nem kap levegőt.

Sadie lánya próbált segíteni neki, leültette, és egy kabátot borított a hátára, ám ekkor kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj. A magatehetetlen nőt még a lelkész is megpróbálta újraéleszteni, ám semmit nem lehetett tenni, a szívroham gyorsan végzett a nővel.

"Elveszíteni a testvéredet az anyád temetésén - ez olyan, mint egy horrorfilm. Csak 32 éves volt"

hirdetés

- nyilatkozta a testvér.

Sadie szerint Laurát annyira megviselte imádott édesanyja halála, hogy a teste egyszerűen feladta a szolgálatot. A lányt édesanyja mellé temették.



hirdetés