Két napig tárgyalnak a kormányzati képviselők az előttük álló feladatokról.


Kétnapos frakcióülést tart a Fidesz-KDNP Balatonfüreden. A tanácskozásnak otthont adó Hotel Füred körül már most hatalmas a biztonsági készültség.

A Blikk helyszínen készült fotóin jól látszik, hogy a környéket ellepték a biztonsági emberek, kordonokat húznak fel a helyszín körül, bejárja a terepet a MEKTA (Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegység) és folyamatosan ellenőrzik a biztonsági kamerákat is.

– írja a lap.

A komolyságot kissé oldja, hogy Knap Zoltán fotós egyik felvételén egy kóbor cica sétál át a képen, ügyet sem vetve rá, milyen fontos emberek tárgyalnak a közelben.

A szigorú előkészületeken a Blikk cikkében lehet megtekinteni.

A kormánytagok és Orbán Viktor miniszterelnök a reggeli kormányülésről érkeznek. Az eseményen várhatóan értékelik az ország és a gazdaság jelenlegi helyzetét, és a következő parlamenti ciklusban a kormányra váró feladatokat. Az irány kijelölésében némi támpontot adhat a kormány Facebook-oldalának szerda bejegyzése, ami szerint „Brüsszelnek az infláció ellen kellene háborúznia, de onnan csak újabb szankciók jönnek, amelyek energiaár-robbanást és óriási inflációt szabadítottak Európára”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!