A család szentségére hivatkozik azzal kapcsolatban, hogy a képviselő csak őt találta meg az 50 millió forint uniós támogatással megépített vendégházban.


Múlt héten beszámoltunk róla, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő felkereste a Heves vármegyei Pétervására egyik vendégházát, amit részben 50 milliós uniós forrásból építettek fel, és a polgármester tulajdonában áll. Ottjártakor egyedül a Eged Istvánt találta meg, aki kusza magyarázatot adott arra, hogy mit keres a telken. Először azt állította, takarít, majd mikor a politikus rávilágított, hogy munkaidőben találkoztak, betegszabadságra hivatkozott.

Kiderült, nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor a városvezető vagy családja jól járt: korábban a fideszes polgármester a fiát nevezte ki egy városi cég vezetésére, Eged István ugyanis pont őt tartotta legalkalmasabbnak a városi tulajdonú hulladékszállító cég vezetésére.

Az ügynek aztán érdekes folytatása lett: Eged István kommentben fenyegette meg Hadházy Ákost, amiért beszámolt az esetről.

– üzente a polgármester a képviselőnek.

Hadházy válaszposztjában azt írja:

Hozzáteszi: „Természetesen nem félek tőle, akkor sem, ha komolyan gondolja akár a fizikai retorziót is! Inkább meg fogok nézni néhány városi projektet is, vajon azt is ennyire a jó gazda gondosságával intézte? De nagyon sajnálom Pétervására lakosait, ha esetleg a propaganda és a megfélemlítés hatására újraválasztják ezt az embert!”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!