A Barátok közt egykori sztárja a koronavírus-járvány alatt költözött családjával Hágába. A 41 éves színésznő döntésében fontos szerepet játszott, hogy lányai egy élhető országban nőjenek fel.


Három éve családjával együtt a hollandiai Hágába költözött Konta Barbara, írja a Meglepetés magazint szemléző Blikk. A Barátok közt egykori Hoffer Esztere ma már civilként él, és egyáltalán nem vágyik a rivaldafényre.

„41 évesen annyit éltem, mint mások két emberöltő alatt. Nagyon sok jó és rossz dolog történt velem, de most végre azt érzem, a helyemen vagyok” – mondta a lapnak Konta Barbara, akinek gyerekei most 6 és 14 évesek.

„Azt akartuk, hogy Franciska és Fanni egy élhető országban nőjenek fel. Itt az oktatás és az egészségügy is remekül működik, az emberek pedig barátságosak” – tette hozzá a színésznő.

„Egy ideig recepciós voltam egy helyi szállodában, de a gyerekeim miatt nem jött be az éjszakai műszak és a hétvégi munka sem, így januárban váltottam. Most egy értékesítő cégnél dolgozom, ami apartmanok rövid és hosszabb távú kiadásával foglalkozik. Érdekes, változatos a munkám, szeretek emberek között lenni és biciklivel járni az irodába” – mesélt új életéről a lapnak Konta Barbara, akinek esze ágában sincs újra a rivaldafénybe kerülni.

„Jó élmény volt, de én már nem kívánok színésznő lenni. A férjemmel és a gyerekekkel megtaláltuk a helyünket Hollandiában. Élvezni szeretném azt, amit itt kínál nekünk az élet. Kis élményeknek is örülök, például a tengerparton sétálni és a naplementét nézni. Igaz, hogy mindig fúj a szél, de számomra az is nagyon romantikus.”

Konta Barbara 2021 végén még ennél is részletesebben mesélt új életéről a Palikék Világa videópodcastnak:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!