A brit férfi szabályos hahotázásban tört ki meglepetésében. Majd azonnal újra akarta nézni az egész jelentet.


Már majdnem félmillióan látták a TikTokon, hogyan reagál egy férfi, amikor váratlanul megpillantja a fiát egy tévés társkeresőműsorban. Az apának fogalma sem volt arról, hogy 25 éves fia is jelentkezett a műsorba. A reakcióját videóra vette a felesége, a vidám felvételt pedig felkapták a közösségi oldalakon, írja a LADbible.

A rövid videó elején a férfi a kanapén ülve nézi a tévét. Úgy tűnik, hogy fogalma sincs, miért ültették le a készülék elé, hogy éppen ezt a műsort nézze. Egy idő után megkérdezi a feleségét, hogy a műsort Salfordban készítették-e, mire az asszony azt válaszolja, hogy Belfastban.

Pillanatokkal később megjelenik a fiuk a képernyőn, mint a valóságshow egyik szereplője, az apa pedig hangos hahotázásban tör ki. Miközben fejét hátraszegve nevet, arra kéri a feleségét, hogy tekerje vissza a műsort és nézzék meg újra az egészet. Majd megjegyzi, hogy azt a kabátot ő vette a 25 éves fiúnak, amit éppen a műsorban visel.

Az eredetileg a Redditre posztolt videó feltöltője azt írta, hogy a felvételen a féltestvére látható. Amikor kiderült, hogy Charles jelentkezett a műsorba, elhatározták, hogy a mit sem sejtő apuka reakcióját felveszik majd az első élő adás alatt.

A Szépségkirálynő és a Szingli című realityben az egyébként gyönyörű nők nem viselhetnek sminket, és kizárólag természetes szépségükkel hódíthatják meg a férfiakat. Charles végül elég korán kiesett a játékból, mert a vele randevúzó nő nem akart második találkozót.

A gurgulázva nevezető apukát itt lehet megnézni:

@deviousofficial10 #fyp #viral #fypシ #funny #reaction #dating #son #dad #viral #funnyvideos #tv ♬ original sound - Deviousofficial


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!