A népszerű fiatal zenész maga is gyermekbántalmazás szenvedő alanya volt az iskolai évei alatt. A tüntetésen videóüzenetben fordult az 50 ezres tömeghez. Utána a közösségi oldalán posztolt a megmozdulásról és az érzéseiről.

Pénteken 18 órától a Hősök terére tüntetést szervezett kilenc „elkeseredett, de annál elszántabb véleményvezér, youtuber” az elmúlt hetek magyarországi belpolitikai botrányai miatt. A kezdeményezés olyan emberektől indult ki, akik hatalmas tömegek megmozgatására képesek a közösségi médiában.

A szervezők megkérték Azahriah-t, a legnépszerűbb magyar előadót, hogy videóüzenetben szóljon a mintegy 50 ezresre duzzadt töbeghez. A zenész beszédében szólt a gyerekbántalmazásról az otthonokban és az iskolákban, és kijelentette:

"Azt gondolom, teljesen új szint az, hogy pedofil arcoknak falazunk, de a legparább az, hogy ez nem egy ismeretlen sztori. Nemrég még a több tízezer deepwebes gyerekpornót birtokló Kaletát engedték ki félmillió forintos bírsággal."

Az esemény után a sztorijában írta a tüntetésről a következőket Baukó Attila:

Baukó Attila még évekkel korábban maga is gyermekbántalmazás szenvedő alanya volt az iskolában. A gimnáziumi évei alatt egy tanára követett el ellene verbális abúzust. Erről még a Paul Street videócsatornáján készített egy videót:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!