A világsztár valószínűleg utoljára lépett fel a brit közönség előtt, a 2018 óta tartó búcsúturnéja hamarosan véget ér.


Könnyeit törölgetve búcsúzott az aranyba öltözött Sir Elton John brit rajongóitól a Glastonbury Fesztiválon. A 76 éves sztár utolsó turnéján nagyon elérzékenyült - írja a Sky News.

Mint mondta:

A fellépéssorozatot 2018-ban kezdte meg és idén fejezi be. A brit sorozat kilenc londoni koncert után a Glastonbury Fesztiválon fejeződött be.

"Ez egy hihetetlen utazás volt, soha nem foglak elfelejteni titeket, a fejemben, a szívemben és a lelkemben vagytok, csodálatosak voltatok"

- mondta az ikonikussá vált énekes legenda. Hozzátette, hogy nagyon hálás az elmúlt 52 év támogatásáért. Azt is külön megköszönte, hogy sokan a tiszteletére jelmezt vettek fel az eseményre.

A koncerten megemlékezett elhunyt barátjáról és "ihletőjéről", George Michaelről is, rá emlékezve könnyeit nyelve énekelte el a Don't Let the Sun Go Down on Me című közös dalukat. Végül szeretetet, egészséget és boldogságot kívánt mindenkinek.

A produkció végén még eljátszotta a Rocket mant és végül tűzijáték zárta az eset - írja a Sky News.

A koncerten számos nagy slágere elhangzott, köztük a Crocodile Rock, a Goodbye Yellow Brick Road és a Saturday Night's Alright For Fighting, az I'm Still Standing, a Your Songés a Candle In The Wind is.

VIDEÓ: A koncertről


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!