A trombitaművészt fulladásos rohamok gyötrik. Legutóbb kisebbik fia is szemtanúja volt, és annyira megrémült, hogy mentőt akart hívni.


Idén január 25-én nem töltötte vidáman 62. születésnapját Galambos Lajos, népszerűbb nevén Lagzi Lajcsi. A mulatós zene egyik haza koronázatlan királya komolynak tűnő betegséggel került kórházba.

„A gyerekekkel korábban mindig családi képeket nézegettünk a születésnapomon, most azonban más mederben zajlott a beszélgetés. Látják rajtam, hogy az utóbbi időszak történései nagyon megviseltek, és nemcsak pszichésen, hanem egészségileg is, ami összeomlóban van” – mondta el a Blikknek a zenész.

– tette hozzá.

A trombitaművészt fulladásos rohamok gyötrik. Legutóbb kisebbik fia is szemtanúja volt, és annyira megrémült, hogy mentőt akart hívni. Lajcsi azonban lebeszélte erről.

„Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat” – nyilatkozta Galambos.

Arról is beszélt, hogy egészségi állapota miatt gyerekei arra is kérték, vegyen vissza szerepléseiből, fellépéseiből.

„A gyerekeimnek tettem egy ígéretet, amit szeretnék betartani. Azt is kérték, hogy a zenéléstől is lépjek vissza, de azt mondtam, abból az egyből nem engedek. Az az életem. Az önkifejezésnek egy olyan része, ami megnyugtat, sőt, meg vagyok róla győződve, hogy gyógyít is, úgyhogy ebben nemet mondtam nekik. Amíg tehetem, addig dalolni és zenélni fogok.

– nyilatkozott erről.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!