A táncos hosszú hetekig nem is jelentkezett a közösségi oldalán, ám most megosztott egy fotót magáról. A kommentelőknek tetszett a kép, de többen hiányolták a képernyőről.


A hagyományokhoz híven a Dancing with the Stars táncos vetélkedőműsor fináléjában a korábbi győztesek is táncoltak. Ám egy nagy közönségkedvenc, Andrei Mangra hiányzott. A három korábbi győztessel - Gelencsér Timivel, Tóth Andival és Csobot Adéllal - így Hegyes Berci táncolt.

Andrei a második évadban győzött Tóth Andival. Azóta többször is táncoltak együtt, legutóbb a Tina Turner show-ra készültek közösen. Erről még fotót is megosztottak.

Ám a mostani verseny döntőjére való felkészülés közben a visszavonult énekesnő arról számolt be, hogy korábbi partnere helyett Hegyes Bercivel gyakorolnak.

Arról, hogy mi lehetett az oka Andrei Mangra távolmaradásának, végül Gelencsér Timi az Instagram-posztjában írt. Lelkesen írt arról, hogy mennyire szerették a közös táncot, ám valaki megkérdezte tőle, hogy miért nem lépett fel velük Andrei. Erre pedig egy szomorú emoju kíséretében annyit válaszolt:

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

Andrei hetek óta először posztolt a hétvégén, a képet ITT lehet megnézni. A kommentelőknek tetszett a szexi fotó, de volt aki megjegyezte, hogy hiányolta a táncműsorból.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!