Köllő Babett 15-16 éves korától kezdődően anorexiával küzdött. A legalacsonyabb akkor volt a súlya, amikor 39 kilóra fogyott le. Ma már húsz kilóval nehezebb, mint akkor. A Sztárban sztár leszek! mestere az nlc-nek elmondta, hogy bár a hatalmas fogyáson hamar túl volt, a lelki része, hogy el tudja fogadni magát, több mint tíz évig tartott.


Anyuék sunyiban étvágygerjesztőket kevertek az ételembe. Ők mindent elkövettek, hogy hízzak. Egy idő után nem tudtam tartani a diétát. Képtelen voltam rá, mert falási rohamaim voltak. Sokáig úgy éltem, hogy próbáltam rendszert tartani, mert nem tudtam akkor enni, amikor kedvem volt, mert akkor vagy végigzabáltam az egész napot, vagy egyáltalán nem ettem semmit. Erre kitaláltam egy olyan rendszert, hogy öt napig tartom a diétát, hétvégén viszont megengedek magamnak egy kis bűnözést. Nem olyan régóta ismerem csak azt a szabadságot, hogy akkor eszem, amikor éhes vagyok

- fogalmazott a színésznő.

Mint mondta, sokáig egyszerűen nem tudta elég vékonynak látni magát. Ebben az hozott változást, hogy megismerte a férjét. "Valószínűleg kell az ember életébe egy olyan fajta szeretet, elfogadás, amitől te saját magadat is elfogadod" - mondta.

Most már tudok normálisan étkezni. Ha éhes vagyok, akkor eszem, ez régebben nem így volt. Az, hogy nem vagyok mindig teljesen elégedett önmagammal, valószínűleg abból ered, hogy nő vagyok, ráadásul képernyőn vagyok. Nyilván soha nem leszek igazán elégedett. Az étkezéssel kapcsolatos problémákat viszont el tudtam engedni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!