Liza visszakérdezett, hogy nem túlzás-e ez egy kicsit, de Metta szerint inkább örüljön, hogy egyáltalán meghívta a bulira.


A macskájának szervezett szülinapi bulit a Kőgazdag fiatalok szereplője, Metta. Az exkluzív partira a takarítónőjét, Lizát is meghívta, de előtte ráparancsolt, hogy öltözzön át.

Mettához a buli előtt befutott a Nagy Ő című műsorban megismert barátnője, Bogi is, aki sminkesként is dolgozik, így a tíz fősre tervezett parti előtt megszépítette a házigazdát. Sminkelés közben a takarítónő, Liza megkérdezte, hogy berakjon-e még egy mosást a bulit előtt? Metta azonban erre azt válaszolta:

Erre Liza megjegyezte, hogy nem túlzás-e ez egy kicsit, de erre Metta azt mondta: ehhez nem sok köze van, és Liza örüljön, hogy egyáltalán meghívta a buliba.

Ezután Metta azt is elárulta, hogy mivel a takarítónő egyre több időt tölt nála, szerinte valahol mélyen azt gondolja, hogy barátnők lettek.

- fejtette ki Metta, akibe saját bevallása szerint nem sok empátia szorult. Ezután megkérte Bogit, hogy sminkelje ki a takarítónőt is, nehogy vállalhatatlan legyen.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!