Szabolcs arra készült, hogy feleségül vegye párját, akivel két kisgyereket nevelnek. A család szerint azonban már csak az imában bízhatnak.


Családja szeme láttára lett rosszul egy 18 éves édesapa Farkaslyukon. Épp a babakocsihoz lépett, mikor a fejéhez kapott, majd rángatózni kezdett és összeesett. A családtagjai próbálták újraéleszteni. Most kómában fekszik, az orvosok szerint a legrosszabbra is fel kell készülniük.

Szabolcs párja a Borsonline-nak elmondta:

„Masszíroztuk a mellkasát, és fújtuk a szájába a levegőt. A mentőket is értesítettük, akik beszállították a kórházba”.

A fiatal férfi ácsnak tanult, de szeretett volna még tanulni, hogy jobb körülményeket teremthessen a családjának. Párja elárulta, hogy azt tervezték, összeházasodnak.

– mondta Amanda.

A lapnak elmondta, hogy Szabolcs rengeteg – az egészséges határt bőven átlépő – mennyiségű energiaitalt ivott, szinte víz helyett fogyasztotta. Ettől kapott koffeinmérgezést.

A család most arra kér mindenkit, hogy mondjanak a férfiért egy imát.

„Most már csak a Jóistenben bízhatunk. Az orvosok ugyan minden tőlük telhetőt megtesznek, de őszintén megmondták, hogy a legrosszabb lehetőségre is fel kell készülnünk. Igen, Szabi kómába esett és meghalhat, de mi nagyon reménykedünk, hogy életben marad” – mondták.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!