Kocsis Máté is posztolt a Gyurcsány-film plakátjáról, a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsány Ferenc szavaira reagált bejegyzésében.

Az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról szóló Elk*rtuk című film plakátja tegnap került nyilvánosságra. A kompozíciót egy Gyurcsány-sziluettbe ágyazott kollázs alkotja, a volt miniszterelnök hamar reagált a képre: többek közt az orrméretét kifogásolta, illetve azt, hogy mégsem Hugh Grant játssza őt.

"A Fidesz mondjuk Szent Istvánról még nem készített filmet. Meg Könyves Kálmánról se. Mátyásról nem is beszélve. 800 millió forint közpénzből ugye" - írta posztjában. Kocsis Máté erre reagált, kicsit promózta a filmet, amit a "Gyurcsányi vérfürdő 15. évfordulóján", október 21-én kerül mozikba. Mint írta:

Hiába csodálkozik rá az orrméretére, nem amiatt készül a film, hanem azért, hogy emlékeztessen mindenkit a rendszerváltozást követő időszak legsötétebb éveire. A bűnökre, amiket piros tornacipős idétlenkedéssel próbál meg nem történtté tenni.

A frakcióvezető megemlítette a Karácsony Gergely és Gyurcsány ellen indított fideszes petíciót is, amelyet szavai szerint mindössze pár nap alatt "százezrek írtak alá."

A pár hónappal ezelőttig nagy titkolózás övezte Gyurcsány-thrillerről a 24.hu írt először februárban:

Kapcsolódó

800 millióból foroghat politikai krimi az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról

Nemzetközi stábot ígérnek, de a filmtervet egyelőre nagy titkolózás övezi.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!