Neyleen Ashley három műtétet is megcsináltatott, hogy elmondhassa, övé az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb (nem természetes) melle. Most arra készül, hogy kiveteti az implantátumait.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@neyleenashley) által megosztott bejegyzés

A Miamiban élő kétgyerekes anyát 2,5 millióan követik az Instagramon, 1,2 millióan a TikTokon és saját bevallása szerint is fontos pénzkereseti forrásává váltak a mellei, de közben nem tudja elviselni a fájdalmakat, amikkel a nagy mellek járnak.

A Daily Mail cikke szerint a testrészek súlya komoly hát és fejfájást okoz Ashleynek. Korábban is sokszor szenvedett a migréntől, de az elmúlt három évben sokkal sűrűbben jelentkezik a kibírhatatlan fájdalom. Az edzéseket sem tudja rendesen csinálni, a nagy testrészek akadályozzák a mozgásban.

Az a terve, hogy kiveteti az implantátumokat és kisebbet rakat be helyettük vagy - zsírleszívás után - a saját zsírral feltöltéses beavatkozást választja. De ez még nem a napokban lesz, mert, mint mondja, vár még egy kicsit - nem mondott le ugyanis arról, hogy újabb gyerekeket szüljön. Ashleynek már van két kisfia, Jordan és Brody.

Neyleen Ashley az eddigi beavatkozásokra 17500 dollárt (5,8 millió forint) költött.

@neyleenashley true story, I want them GONE ???? #fyp ♬ original sound - Sarah ????????

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!