Győzelemmel kezdte meg profi bokszkarrierjét Nico Ali Walsh, aki nem más, mint a legendás Muhammad Ali 21 éves unokája.

Minden idők egyik legnagyobb bokszolójának leszármazottja miután több évig amatőrként próbálkozott, úgy gondolta, eljött az ideje a profik között is középsúlyban.

Első ellenfele Jordan Weeks (4-1-0, 2 KO) volt, aki egy nem kifejezetten magas színvonalú csatában 1 perc 49 másodperc után legyőzött a tulsai összecsapáson.

ALI WALSH WINS IN ONE????????@NicoAliX74 made an impressive start to his pro career as he stopped Jordan Weeks in the first round????@trboxing???? pic.twitter.com/FCQjxbBx2K

- Sky Sports Boxing (@SkySportsBoxing) August 15, 2021

Nico abban a fehér rövidnadrágban lépett a kötelek közé, amit még nagyapjától kapott.

"Sokat gondolok rá, és hiányzik. Az ő nagysága komoly nyomást gyakorol rám, de számomra ő csak a nagyapám. A közönség a valaha élt legnagyobb harcosnak, és talán a valaha volt legnagyobb embernek látta.

Számomra ő a világ legnagyobb és legjobb nagypapája

- mondta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nico Ali Walsh (@nicoaliwalsh) által megosztott bejegyzés

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!