"Ma a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezésére mi is kitűztük a babazászlót a Városházára" - írta a főpolgármester a Facebookon.

Hozzátette:

"A családok támogatása nem lehet pártpolitikai kérdés. Mindannyiunk érdeke, hogy egy olyan városban éljünk, amely ösztönzi a gyermekvállalást, és ahol szívesen alapítanak a városlakók családot."

Karácsony szerint

"Fontos, hogy a gyermekek érdekeit, biztonságos fejlődésüket tartsuk szem előtt. Ezért is szeretnénk együttműködni a mozgalommal a kismama barát város megteremtésében, legfőképpen a közlekedés és a közterületek fejlesztése területén."

hirdetés

A mozgalom zászlaját egyre több helyen tűzik ki, hangsúlyozva ezzel a család, a gyerekvállalás fontosságát:

"Gólya a zászlón, zászló a házon: a gyerek érték, a gyerek a jövő. Erre hívja fel a figyelmet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az országos akcióval. Szülessen meg minden tervezett, kívánt gyerek!" - írják a babazászlós oldalukon.

A Városházára korábban a szivárványos zászló is kikerült, ami ellen több szélsőjobboldali politikus is hevesen tiltakozott. A mi hazánkos Novák Előd el is távolította onnan, ami miatt előállították.



hirdetés