– Kapzsi, önző és gonosz lett, és drogfüggő is volt, valamint elherdálta a teljes keresetünket, így mindent a nulláról kellett kezdenünk – mondta Cole.


Palvin Barbara jól megvan Dylan Sprouse-zal, az amerikai színész ikertestvére, Cole miatt nem unatkozik a Sprouse-família, ugyanis kiteregette a családi szennyest.

Egy podcastben azt mondta, hogy az anyjuk, Melanie egy igazi „szörnyeteg”, aki zsarnokként uralkodott felettük a testvérével, miután az apjuktól elvált.

Remek festő volt, de nem kapott kellő elismerést, ezért rajtunk keresztül próbálta elérni azt, ez persze remekül fizetett, és mivel gyerekek voltunk, ő vezette ezt a vállalkozást - idézi a Blikk az interjút.

Később a gyámügy és a bíróság közbelépett, és apjuk, Matthew kapta meg a kizárólagos felügyeleti jogot a két testvér azóta is folyamatosan forgat, de nem nagy filmekben.

A bíróság végül Dylannel apánkhoz küldött minket. Ez volt a legjobb dolog, ami történhetett velünk, mert ő egy fantasztikus fickó. Közben anya elherdálta a teljes keresetünket, így mindent a nulláról kellett kezdenünk – mondta még Cole.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!