A férfi egy másik kocsi kerekeit is elintézte, de azt nem tudta megmondani, hogy miért. Elmeorvosi szakértői vizsgálat várhat rá.


Egy otthona közelében lévő parkolóban állította le autóját egy váci rendőr március 12-én. Mikor visszatért a kocsijához, akkor látta meg, hogy a kerekek laposak, valaki mindegyiket kiszúrta. Mivel egy másik helyen lévő kocsit is hasonló állapotban talált aznap a tulajdonosa, erős volt a gyanú, hogy ugyanaz lehetett a tettes. A rendőrök hamar azonosították és el is fogták a rongálót - írja a police.hu.

A 29 éves K. Bence másnap délután már a rendőrségi kihallgatóban ült.

Az egyik rongálására - állítása szerint ittas állapota miatt - nem emlékezett, a nyomozóéra annál inkább. Ismerte őt, tudta, hol lakik, milyen kocsija van. Mint mondta,

Ezért a parkolóban álló autójához lépett, majd késével kiszurkálta a kerekeket - utólag már bánta.

Vallomásában arról is beszámolt, hogy tavaly decemberben egy pakkot rakott a nyomozó kocsijának ablaktörlő lapátjába gyűrve. Az összehajtogatott bankjegy kábítószergyanús anyagot rejtett, azóta az igazságügyi szakértő megállapította, a zöld növényi anyag delta-9-THC-t tartalmazott. Ebben az ügyben a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása gyanúja miatt folytat nyomozást.

A Váci Rendőrkapitányság két rendbeli rongálás gyanúja rendelt el nyomozást. Szükségesnek tartják - többek között - a férfi igazságügyi elmeorvos szakértői vizsgálatát is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!