Kétfajta Kiszel Tünde naptár rajongó létezik, az egyik gyorsan végiglapozza mindegyik oldalt már januárban, a másik pedig hagyja, hogy minden hónap egy új meglepetést tartogasson. Utóbbiakat pedig az a meglepetés érhette december beköszöntével, hogy Kiszel Tünde Belle-nek öltözött be a Szépség és a szörnyetegből az év utolsó hónapjára. Instagramjára rakta ki ezúttal is az újabb hónap újabb naptárfotóját, ami sajnos az utolsó idén, de ne bánd, hogy véget ért, inkább mosolyogj, hogy megtörtént. Egy hónapig kell csak kibírni úgyis az újabb naptárfotóig!


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

2019. December ????????????❄️????❤️ www.kiszeltunde.hu ♥️ FOTÓ: @budaipictures.hu SMINK: @sminkesbrigi FRIZURA: @kovacskrisztinalorealhairstyle HAJHOSSZABBÍTÁS: @lakaskonyha STYLIST: @lozsekneholecz RUHÁKAT BIZTOSÍTOTTA: @maszka_jelmez ❤️ #2019 #december #szépségésaszörnyeteg #belle #calendar #christmas #love ????❄️????????❤️♥️❣️

Kiszel Tünde ????????????????❤️ (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés, Dec 2., 2019, időpont: 11:07 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / @kiszeltunde_


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!