A baleset miatt nem járnak a vonatok a Keleti pályaudvar és Békéscsaba között. A pálya helyreállítása hosszabb időt fog igénybe venni a MÁV szerint.


Kisiklott egy 12 kocsiból álló tehervonat hat kocsija vasárnap Tiszatenyő és Mezőtúr között, Kétpónál, emiatt jelentősen nő a menetidő a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vonalon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta, hogy

Személyi sérülés nem történt.

A veszély elhárításáig és a pálya felszabadításáig a Budapest Keleti Pályaudvar és Békéscsaba viszonylatában mindkét irányban szünetel a vasúti forgalom. A MÁV Inform azt írta, hogy a pálya helyreállítása hosszabb időt vesz igénybe.

Emiatt az utasoknak a következő változásokra kell számítani:

  • A Budapestről induló vonatok Szolnokig közlekednek, az utasok Szolnokról a Debrecenig közlekedő InterRégió vonatokkal utazhatnak Törökszentmiklós állomásig. Törökszentmiklós és Mezőtúr állomások között pótlóbusz közlekedik.
  • A Békéscsaba felől a főváros felé tartó vonatok Mezőtúr állomásig közlekednek, az utasok Mezőtúr és Törökszentmiklós között pótlóbusszal utazhatnak, Törökszentmiklós állomásról alkalmas vonattal utazhatnak tovább.
  • A Tiszatenyő állomásra utazók a szentesi vonatokkal utazhatnak.

    (Forrás: police.hu, MTI)


    ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!