Letisztult, minimalista stílusú lesz az új otthonuk. A mulatóssztár családja már izgatottan várja a régóta tervezgetett költözést.


Szolnokról a Budapesthez közeli Biatorbágyra költözik családjával Kis Grófo. A Bulibárónak lelkileg nehéz elhagynia szülővárosát, de a fellépések miatt praktikusabb lesz számára a fővároshoz közel élni.

Körülbelül egy hét múlva beköltözhet új, biatorbágyi otthonába Kis Grófo és családja.

Most viszont már a célegyenesbe értek, és Kis Grófo elmondása szerint nagyon várják, milyen lesz az új családi fészkük.

„Nagyon nagy az izgalom most a családban, főleg a gyerekek várják nagyon kíváncsian, hogy milyen lesz az új helyen. Igaz, hogy az eredeti tervek alapján már rég beköltöztünk volna, de előfordul, hogy vannak kisebb csúszások. Természetesen mindhárom gyermekemnek külön szobája lesz, és az sem kizárt, hogy hamarosan egy medencében is csobbanunk majd” – nyilatkozta a Borsnak Kis Grófo, aki családjával Biatorbágy legszebb részére költözik, ahol más hírességek is élnek.

A mulatóssztár korábban azt mondta, sok szép emlék fűzi Szolnokhoz, ezért lelkileg nagyon nehéz elhagynia szülővárosát, de a fellépések miatt is praktikusabb lesz Biatorbágyon élni. Kis Grófo azt is elárulta, hogy minimalista stílusú, letisztult házat álmodott meg családjának.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!