Kirstie Alley színésznő egy komolyabb vitába keveredett a Twitter-oldalán, miután arról posztolt, hogy a koronavírus-járvány miatti lezárások több veszélyt rejtenek, mint maga a vírus. Ahogy írta:


Autóztam az országban alapvető ügyek intézését illetően, és azt kell mondjam, furcsa, amit látok. Agyrém, hogy lezárjuk az országot/világot emiatt a szar miatt. Amikor ráeszmélünk majd, hogy valójában mekkora őrület ez az egész, eléggé fel fogjuk húzni magunkat.

Im driving cross country… had to for essential business… gotta say it's very weird . It's actually psychotic that we would shut down a country/world for this shit. When we wake up and see how crazy this actually was we're gonna be really pissed

- Kirstie Alley (@kirstiealley) May 19, 2020

Egy kommentelője rögtön szólt neki, hogy inkább gondolkodjon, mielőtt hülyeségeket beszél. Biztos nem ezt mondaná, ha az ő szerettei meghaltak volna a járvány következményeitől. A színésznő válaszolt is, mert szerinte félreértették a mondandóját:

Amit írtam, annak semmi köze ahhoz, hogy a vírus igazi vagy sem, vagy hogy érzünk-e szimpátiát azok iránt, akik elvesztették a szeretteiket. De gondolnunk kell arra is, hogy a lezárások sokkal nagyobb kárt és több halálesetet hoznak majd, mint ez az őrült vírus.

It has nothing to do with not thinking the virus is real or not having sincere sympathy for those who have lost loved ones. But if we don't think continuation of this shut down is gonna result in way more death and destruction than the virus we are insane https://t.co/4d6JvyCTiQ

- Kirstie Alley (@kirstiealley) May 19, 2020

Koronavírus - Még több hír a témában

Kiemelt kép: Instagram.com/kirstiealley


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!