Egy texasi srác Twitteren próbálta népszerűsíteni a családi vállalkozást, de ekkora lelkesedére egyáltalán nem számított.

Aki valaha indított vállalkozást, pontosan tudja, hogy a sikerhez sajnos nem mindig elegendő az elszántság. Éppen ezzel a problémával találkozott a texasi Billy By is, aki szívét-lelkét beleadva nyitotta meg élete első saját fánkozóját, ám igyekezete hiábavalónak bizonyult: az üzlet előtere napokig üresen tátongott.

A férfi fia, az ifjabbik Billy By nagyon megsajnálta édesapját. A srác úgy döntött, megosztja Twitteren Billy bánatát, hátha több emberhez eljut így a fánkozó híre. Azt nem tudni, a fiatal Billy direkt marketingfogásnak szánta-e a fotót, mindenesetre váratlan népszerűségnek örvendett az apjáról készült kép.

A posztot pár nap lefolyása alatt több mint 325 ezren osztották meg, és az elkötelezett fánkozók saját ismerőseiket is arra buzdították, hogy nézzenek be Billyhez. Az online lelkesedés hamarosan a gyakorlatban is megmutatkozott, és másnap reggel már hosszú sor kígyózott az üzlet előtt. Olyannyira, hogy Billy az összes fánkját eladta, és a többi családtagot is be kellett vonni a sütögetésbe.

Azt már mondanunk sem kell, hogy a fánkos fia elképesztően hálás, amiért ennyien megosztották a posztját, és a kampány folytatásaként már önálló Instagram-oldalt is indított édesapja boltjának. Elég végignézni az első pár fotót, és máris összefut a nyál a szánkban!

Forrás: BoredPanda



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!