A színésznő topja és nadrágja nem érte el a lazán elegáns öltözködés szabályait, ezért az olasz étterem személyzete megkérte őt a távozásra.


Kínos pillanatokat élt át Zendaya, amikor szombaton a dress code-ra hivatkozva nem engedték be egy menő római étterembe. A 26 éves sztár fekete csőtopban és oldalzsebes cargo nadrágban szeretett volna barátaival a Terrazza Borrominiben vacsorázni, ahol azonban lazán elegáns (smart casual) viseletet követelnek meg a vendégektől.

Hiába volt asztalfoglalása a színésznőnek és társaságának, a személyzettel történt rövid beszélgetés után távozásra kényszerültek. Zendayáék ezután egy közeli pizzériába tértek be.

A híresség a hasvillantós tophoz designer táskát és egy fekete bőrcipőt viselt. Az olasz étterem számára elfogadhatatlan viseletet a Daily Mail cikkében lehet közelebbről semügyre venni.

Eközben Zendaya párja, Tom Holland New Yorkban vacsorázott Lewis Hamiltonnal. A Pókember-filmek sztárját és a hétszeres Forma-1-es világbajnokot a Sant Ambroeus étteremben látták együtt.

Holland és Zendaya még 2017-ben jöttek össze a szuperhősös film forgatása alatt. A sztárpár tavaly nyáron Budapesten is járt, ahol többször is lefotózták őket:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!