A szezon végén visszavonuló Kimi Räikkönen könnyen lehet, hogy nem szakad el teljesen a Forma-1-től.

Kapcsolódó

Az idei év végén visszavonul Kimi Räikkönen

Hivatalosan bejelentette a pilóta, hogy jövőre már nem versenyez az F1-ben.

Fred Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke elismerte, hogy több ajánlaton is dolgoznak, hogy a finn pilóta a pályafutása befejezését követően is az istállót segítse. A csapat első embere jól tudja, hogy időt kell adnia Räikkönennek, aki egyelőre nem hajlandó a versenyzés utáni jövőjét tervezni, de nem akar lemondani róla, hogy az Alfa Romeónál tartsa.

Rengeteg tapasztalatot hozott a csapatba, húsz éve versenyez ezen a szinten. Óriási támogatást nyújtott a csapat fejlődésében. Nem a napi dolgokra gondolok, hanem a projektünk fejlődésére. Pontosan tudja, milyen teljesítményre képes, emellett pedig a személye is nagy érdeklődést hozott

- idézi az f1i.com Vasseurt.

Räikkönen pozitív koronavírusteszt miatt kihagyta a Holland Nagydíjat és az Olasz Nagydíjon is Robert Kubica vesz részt helyette. Ez azt jelenti, hogy már csak nyolc futam maradt a karrierjéből.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!