A Mirror vette észre, hogy Kim Kardashian feltöltött egy romantikus képet, amin a parton smárolnak Kanye Westtel, aztán rögtön törölte is. Az okai pedig elég nyilvánvalóak.

Fotó: Instagram, Mirror

Kardashian volt az első, aki utalásokat tett arra, hogy férjének hamarosan új lemeze volt egy Instázott dátummal és dallistával. Később aztán West is megerősítette, hogy 27-én, vagyis pénteken érkezik az új albuma.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

???????? 9.27.19 ????????

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, Aug 29., 2019, időpont: 7:24 (PDT időzóna szerint)

A rajongók pedig várták, aztán csak nem jött ki az album, pedig Kardashian a sztorijai közt még egy visszaszámlálót is megosztott péntekig. Később aztán szintén ő posztolta pénteken, hogy vasárnap, vagyis ma érkezik az új lemez. A cikk írásának pillanatában egyébként még mindig nem jött ki. Szóval valószínűleg azért törölte Kardashian a fotót, mert a kommentszekciót elárasztották a dühös Kanye rajongók, hogy hol van már az a fránya lemez. Egyébként tavaly ugyanezt eljátszotta West, Yandhi című lemeze azóta se jelent meg, bár különböző nyers verziói kiszivárogtak a netre. Most azért valószínűbb, hogy kijön majd a Jesus Is King címre keresztelt gospellemeze, ugyanis a rapper már lejátszotta közönség előtt.

Kiemelt kép: Raymond Hall/GC Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!