A jelek szerint nem hogy nem rejtőzködik, de kifejezetten szívesen nyilatkozik a különböző sajtóorgánumoknak David Manzheley. Ő az a 29 éves közgazdász hallgató, aki a szervezője volt annak a múlt pénteki összejövetelnek is, amelyen a járványügyi szabályok megsértése miatt rajtaütött a belga rendőrség, és ahonnan az azóta lemondott és a pártból kilépett Szájer József fideszes képviselő az ereszcsatornán próbált elmenekülni. Most a lengyel Onet című online lapnak mesélt arról, hogy

politikusok is rendszeres vendégek azokon a meleg szexpartikon, amelyeket rendszeresen szervez Brüsszel belcárosában

- szúrta ki a 24.hu.

A szexpartikat szervező férfi azt állítja: rendszeres vendégek nála közszereplők, köztük politikusok is, számos országból.

A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok. Manzheley azt mondta: kilenc fideszes látogatta az összejöveteleit, akik közt EP-képviselők és hazai politikusok is vannak.

hirdetés

A lengyelek közt pedig vannak a konzervatív kormánypárt, a PiS tagjai is, családos emberek, akik kifejezetten diszkréciót kértek, mert nem szeretnék, ha kiderülne, hogy meleg orgiákon vesznek részt. Manzheley korábban azt mondta, a pénteki partira Szájer József nem volt konkrétan meghívva, eredetileg csak (a korlátozásoknak megfelelő számú) tíz emberrel tartották volna meg az orgiát.



hirdetés