A 26 éves Lovely Acosta Baruelo azzal bőszítette fel a munkáltatóit, hogy ő felejtett kint a napon egy nagyon drága bútort Rijádban. Egyik kollégája készített arról képeket, hogy a szobalányt büntetésképpen egy fához kötözték a család kertjében.


A Fülöp-szigeteki nő most szólalt meg az ügyben, azt reméli, hogy a karma bosszút vesz korábbi munkáltatóin amiatt, amit tettek vele - írta a Metro.

El patrón de esta mujer, la ató al árbol como castigo por dejar algunos muebles del propietario de la casa, en el sol por más tiempo del debido.
Ella se llama Lovely Acosta Baruelo, originaria de Las Filipinas. El salvaje sujeto, ya fue reportado y recibirá su castigo. Justicia ! pic.twitter.com/nbbeZfYA2l

- Chikistrakiz (@chikistrakiz) May 14, 2019

Köszönöm azoknak, akik segítettek. Szeretném kérni, hogy más Fülöp-szigetieknek is segítsenek. Ott van, aki segített nekem, és feltöltötte a képet. Aggódom a biztonságáért. Remélem, őt is megmentik

- nyilatkozta Acosta Baruelo, aki azt is elmondta, azért kötötték ki, hogy megtanulja, milyen károkat képes okozni a nap. Végül egy barátja kérlelte a hazája külügyminisztériumát, akik segítettek, és hazamenekítették Manilába.

Állítólag már az a munkatárs is jelentkezett, akinek a kimenekítését kérte Acosta Baruelo, ugyanis attól fél, komoly büntetést kap főnökétől, bármilyen kis hibát is vét.

Mintegy 2,3 millió Fülöp-szigeteki dolgozik a Közép-Keleten és Afrikában, több mint a felük nő. Sok a panasz arra, hogy ezekben az országokban munkáltatóik bántalmazzák őket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!