Fran Sawyert még a fia iskolájának igazgatója is megkérte egyszer, hogy kicsit távolabb várjon a gyerekére, mert a szépsége felzaklatja a többi anyukát.


Túl szép egy angol nő, akinek ezért soha nem voltak még barátai, írja a Daily Star. Fran Sawyernek már gyerekkorában is meggyűlt a baja a többi lánnyal, akik szerinte vonzó külseje miatt kerülték a társaságát. Emiatt a szépséget egyfajta átoknak tartja, ami nagyon megnehezítette az életét.

– mondta a lapnak az 55 éves anyuka, aki szerint a fő gond, hogy a többi nő nem elég magabiztos, amikor a társaságában van.

Pedig Fran Sawyer semmi másra nem vágyik, minthogy szeressék, de ez a feltűnő szépsége miatt nem megy olyan könnyen. Előfordult az is, hogy a fia iskolájának igazgatója arra kérte, hogy várja meg a gyereket egy szomszédos utcában, mert jelenlétével felzaklatja a többi asszonyt.

A basingstoke-i szépséget lenyűgöző külseje miatt még egyszer sem hívták meg esküvőre, de már nem is foglalkozik ezzel. Szerinte egyszerűen féltékenyek adottságaira, ezért viselkednek vele ilyen távolságtartóan.

Fran Sawyert a TikTokon is lehet követni:

@storyoffran #happyfr #foryou #viral #55young #sendinglove #sendinggoodvibes ♬ original sound - StoryOffran


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!