A felújítás után SPAR élelmiszer áruház, DM drogéria, Erste Bank fiók, a Hanami szusi, Tejmadár és Solinfo Café is lesz majd az üzletközpontban.


A Józsefvárosi Újság írta meg elsőként, hogy október 19-én nyit a felújított Corvin áruház, azaz új nevén Corvin Palace.

A lap szerint az utcafrontról elérhető két üzlet, egy patika és egy Libri könyvesbolt már meg is nyílt, és jelenleg a többi üzlet berendezésén dolgoznak.

Az 1926-ban nyílt Corvinban volt már kalapszalon, szőnyegbolt, színházjegy-iroda, étterem, kávézó és gyorsfényképész is - idézte fel a régi áruházat a lap.

Korábban írtunk róla, hogy a Corvin Áruház az egyik legrégebbi budapesti nagyáruház volt. Az épületet Reiss Zoltán tervei alapján építették meg, és klasszicizáló stílusú, díszes palotahomlokzatot kapott.

Az épület helyreállítása és a tér rekonstrukciója 2021-ben kezdődött meg, és ha elkészül, három szinten kereskedelmi, és négy szinten iroda funkciót tölt majd be, összesen 16.500 négyzetméteren. A tetőszinten pedig egy panoráma terasz lesz kialakítva.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!