Szerdán a Farkasréti temetőben vettek végső búcsút a 81 éves korában elhunyt Koós Jánostól. Az énekestől rengetegen vettek végső búcsút, a temetésen részt vettek többek között Koós János pályatársai is és másnap sok rajongó is lerótta a kegyeletét a sírnál.


Korda György és Balázs Klári viszont nem vett részt Koós János temetésén. A házaspár a Ripostnak árulta el, hogy miért nem mentek el az énekes temetésére.

"Gyurival nem járunk temetésre, utoljára Aradszky Lászlóén voltunk. De ott is kerültük a nyilvánosságot, csendben róttuk le a kegyeletünket. Jani temetésére azért nem mentünk el, mert sajnos mindketten megfáztunk, és mivel még csalóka az időjárás, a háziorvosunk javaslatára otthon lábadoztunk. Mindkettőnket rendkívüli módon megrázott a halála, annyira hirtelen ment el... Nagyon szerettük őt"

- nyilatkozta Balázs Klári a lapnak, aki azt is elárulta, hogy igazán nem a temetésen, de másként elbúcsúztak Koós Jánostól.

"Szerdán egész nap Janira emlékeztünk. Régi fotókat nézegettünk és nosztalgiáztunk az elmúlt szép időkről. Nagyon szerettük őt, igazi jó barát volt, akivel sosem volt semmiféle konfliktusunk"

- árulta el a Ripostnak Balázs Klári.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!