Az ügyvédje szerint a zenész már a rabok mindennapi életét éli Baracskán.


Szigorúak vele is, mint mindenki mással, de emellett korrektek és igazságosak - ezt mondta Lagzi Lajcsi az ügyvédjének, akivel először beszélhetett személyesen, amióta bevonult a börtönbe.

Miután a bíróság elutasította halasztási kérését, Lajcsi április végén vonult be a baracskai börtönbe, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos büntetését, amit a víz-, gáz és áramlopási ügye miatt szabtak ki rá. Innen azonban átszállították teljes kivizsgálásra Berettyóújfalura, a börtönkórházba.

Bevonulása óta így csak most tudott először személyesen találkozni az ügyvédjével.

- mondta a Blikknek Csontos Zsolt.

A zenész sokat beszélgetett vele a benti állapotokról. Csontos beszámolója szerint, Lajcsi azt mondta neki, hogy a BV munkatársai szigorúak vele is, mint mindenki mással, de emellett korrektek és igazságosak. Arra a kérdésre, hogy érte-e bent bármi atrocitás vagy sérelem, ami miatt az ügyvédjének fel kéne lépnie, a zenész határozottan azt mondta: semmi ilyesmit nem tapasztalt.

Az is kiderült, hogy a trombitás heti 50 percet beszélhet a családtagjaival. Ügyvédje szerint ez pedig „igencsak kevés, ha az embernek testvére és gyerekei vannak”.

- tette hozzá Csontos Zsolt.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!