Amit a legtöbben gondoltok, szorozzátok meg kettővel, de lehet, hogy hárommal vagy többel. Saját zsebből fogják kifizetni.


A Mandiner és a Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Liu Shaolin Sándornak és Liu Shaoangnak összesen 283 millió forint lelépési pénzt kell kifizetniük. Ezért az összegért válthatnak országot a világklasszis magyar gyorskorcsolyázók.

A Világgazdaság azt írja, hogy

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang korábban kijelentették, hogy amennyiben a Magyar Országos Korcsolyázószövetség (MOKSZ) ragaszkodik ahhoz, hogy visszafizessék a rájuk fordított pénzt, akkor ezt maguk teszik meg. Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem áll mögöttük sem más ország szövetsége, sem nagylelkű szponzor.

Az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó testvérpár, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang az "egyre bizonytalanabbá vált" helyzetük miatt döntött az országváltás mett. A két sportoló a Nemzeti Sport csütörtöki számában megjelent interjúban beszélt az ügyről, és elmondták, hogy távozásuk fő oka az, hogy megváltozott az edzői stáb.

"Amikor megtudtuk, hogy a Magyar Országos Korcsolyázószövetség nem tartja együtt az edzői stábot, aggódni kezdtünk. Egyre bizonytalanabbá vált a helyzetünk, és ennek nem örültünk"

- mondta Liu Shaolin Sándor.

Liu Shaoang azzal folytatta, hogy miután kiderült, nem marad változatlan a stáb, többször leültek tárgyalni a szövetséggel annak érdekében, hogy megtartsák edzőjüket, Csang Csing Linát. Ám idővel egyre biztosabbá vált számukra, hogy nem oldódik meg a probléma.

Liu Shaolin Sándor azt mondta,


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!