A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz, aki azt is elárulta, hogy mikor találkozhat legközelebb a családjával.


Kedd hajnalban útjára indult az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát szériájának csapata. Idén Dél-Amerikában kell helyt állniuk és megküzdeniük társaikkal és magukkal.

Négy páros a Blikknek árulták el a repülőtéren, milyen gondolatok kavarogtak bennük a kalandok előtt.

Alekosz és párja, Réka nem élnek klasszikus párkapcsolatban. A fiatal nőnek ez élete első repülőútja, amiről Alekosz elárulta:

"Az energiám hetven százalékát az fogja elvinni, hogy Rékát kiképezzem a repülőre, a levegőben tartózkodásra, hogy ne ájuljon el és ne izguljon. Ráadásul még nem volt ilyen messze, gondot kell fordítanom rá. Így nagyjából harminc százalékom marad arra, hogy koncentráljak a játékra!".

Beszélt arról is, hogy pontos stratégia szerint készül a nagy kihívásra:

Alekosz még annyit elárult: "Zámbó Jimmyvel készültem! Elviszem Jimmyt Amerikába és világhírűvé teszem! A Király című sorozat lemezét tettem be a bőröndömbe, a repülőgépen megkérem majd a stewardesst, hogy tegye be, hogy az utazóközönség is hallhassa. Persze tudom, hogy azon a lemezen Sramek énekel, de mi azt képzeljük, hogy az a Király hangja." Réka pedig arról beszélt, hogy neki a gyerekei hiányoznak majd a legjobban.

A másik páros Kucsera Gábor és Tóth "Nagy Ő" Dávid mindenre felkészültek:

– mondta Tóth Dávid.

"Nem készültünk külön, így is járunk edzeni, jó kondiban vagyunk, az erőnlétünkkel nem lesz gond. Ráadásul annyi helyen aludtunk már a világban, edzőtáborokban, egészen nomád körülmények között is, hogy cseppet sem félek attól, milyen lesz a versenyben" - árulta el Kucsera, aki úgy véli, hogy a családja fog legjobban hiányozni.

Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi, a Romantic énekesnői több mint húsz éve jó barátnők.

– mondta el Zsuzsi.

Katinka szerint neki nem fog gondot okozni, ha nem minden nap jut étel, mert mostanában amúgy is keveset evett.

Sipos F. Tamás, fia, Dani nagyon szeretnek túrázni, közös programokat csinálni:

"A fiammal sok viszontagságos helyzetbe kerültünk már, sok bicikli- és kalandtúrára mentünk el korábban, váratlan helyzetek szerintem most sem adódhatnak" - mondta el Tamás. A fia pedig elárulta:

A TV2 szuperprodukciójában ezúttal a párosok Mexikó és Guatemala csodás vidékén kel, hogy helyt álljanak. A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz:

„Számomra most az elindulás különösen érdekesen alakult, mert múlt héten fejeztük be a Séfek Séfe ötödik évadának forgatását, a hétvégét pedig Finnországban töltöttem egy téli vezetéstechnikai programom. Így elég éles lesz a váltás, mert mínusz 11 fokból, szakadó hóesésből repülök majd Mexikóvárosba. A gyerekektől így múlt héten már elköszöntem, de egy kis idő múlva csatlakoznak majd hozzánk három hétre” - árulta el.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!