Mint arról beszámoltunk, Mészáros Lőrinc és felesége válófélben vannak. A hírt a házaspár jelentette be múlt pénteken.

Közleményükben azt írták,

a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.

Most kiderült, hogy már jóval korábban elkezdődhetett a válási folyamat, ugyanis Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla már egy ideje elköltözött a férjétől. Ezt az mfor.hu derítette ki a cégpapírokból.

A feleség bejegyzett lakcíme ugyanis már nem Felcsúton található, hanem egy Budapest, XII. kerületi ingatlan a Kikelet utcában. Az is kiderült, hogy Mészárosné egy 12 lakásos társasházba költözött nemrég.

hirdetés

Az Opten adatbázisa szerint a címet szeptember 2-án jegyezték be, két nappal a válás bejelentése előtt.

Érdekesség, hogy 2007 és 2009 között ebben az épületben volt bejegyzett lakcíme Huth Gergelynek, a PestiSrácok főszerkesztőjének, a közelben pedig több kormányzati, illetve kormányközeli személy építkezése folyik, vagy már elkészült otthona található. Például a társasháztól légvonalban 400-500 méterre fekszik az az utca, ahol Orbán Viktor lakik. De hasonló távolságra van az Istenhegyi utca is, ahol viszont Schmidt Mária közalapítványának van egy, az államtól ingyen megszerzett villaépülete.

Az mfor.hu arról is ír, hogy

Mészárosné Kelemen Beatrix már júliusban kiszállt két olyan családi cégből, amelyben érdekeltsége volt.

A cégkivonatok tanúsága szerint július 27-től már nem tulajdonosan a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-ben, július 31-én pedig megszűnt az érdekeltsége a Búzakalász 66 Kft.-ben is.


hirdetés