Az énekesnő úgy érzi, hogy belebetegedik a tragédiákba.


Miután súlyosbították a vádat, február végén Anna zaklatója, Jozef P. megpróbálta megölni magát a börtöndben - akkor az őröknek sikerült közbeavatkozniuk, de a kórházban életét vesztette. A férfit az Anna and the Barbies egyik koncertjén fogták el, miután hónapokon keresztül zaklatta, majd az eseményen egy késsel megfenyegette az énekesnőt.

"Próbálok túlélni, jelen pillanatban percről percre élem az életem. Sajnos nem segít, hogy éppen csak túléltem, hogy ki akartak nyírni, de már áldozatból hibáztatottá váltam. Talán ennek is vége lesz egyszer. Az az igazság, hogy kicsit szó szerint belebetegedtem ebbe a dologba, nyilván pszichoszomatikus tüneteket produkálok"

- nyilatkozta Pásztor Anna a Ripostnak. A helyzetet csak nehezíti, hogy mint kiderült, nem ez az első hasonló eset. Tavaly áprilisban az előadóművész egy másik, fiatal rajongója is megölte magát.

"Egy fiatal, angyalarcú fiú ezoterikus vezetőt látott bennem. Nyugtalan volt és depresszív, majd egy napon írt nekem egy búcsúlevelet, és megölte magát. Úgy tudom, régóta komoly pszichiátriai problémákkal küzdött"

- idézte fel Anna.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!