Szokatlanul heves hangvételű posztban akar rendet tenni Fülöp Róbert. Konkrét tervei is vannak a város jóérzésű polgárainak védelmében.


Meglehetősen erőteljes, elkötelezettnek látszó poszttal jelentkezett Facebookon Kiskunhalas fideszes polgármestere, Fülöp Róbert.

– írja posztja felütésében, majd pontokba szedve megírja azt is, mit kíván tenni a szerinte áldatlan állapotok megváltoztatására.

  • Soron kívüli egyeztetést kezdeményezek a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vezetőjével a közterületi rendőri jelenlét megerősítése érdekében.
  • Arra kéri Bányai Gábor országgyűlési képviselőt, hogy a Parlamentben továbbra is támogassa a kábítószert terjesztők és fogyasztók elleni szigorú fellépést eredményező törvényhozást.
  • Teljesen új alapokon, a 21. század elvárásaihoz igazodva akarja újraszervezni a helyi polgárőrséget a KSZC Dékáni Árpád Technikumával együttműködve.
  • Tovább igyekszik fejleszteni a térfigyelő kamerarendszert és fokozni kell az Önkormányzati Rendészet közterületi jelenlétét.
  • Összeghatártól függetlenül minden egyes esetben feljelentést fog tenni, és a felelősségre vonást is szigorúbban akarja venni.
  • Bekapcsolódnak a Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács munkájába, a szabálysértések és bűncselekmények elkövetésének megelőzése érdekében.

Arról, hogy pontosan min és miért pont most háborodott fel, a polgármester nem részletezte. Fülöp Róbert egyébként a 2014-es őszi választások óta, kilenc éve vezeti a települést.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!