Előzőleg a színész cége perelte a nőt, mert az sikkasztott és munka helyett sorozatokat nézett.


Kiakadt a bíróságon Robert De Niro, mikor a volt asszisztense elmesélte, miért perelte be a színészt. A pert a New York-i bíróságon Graham Chase Robinson indította volt munkáltatója ellen - írja a Sky News.

A nő 12 millió dollárt akar a színésztől, mert szerinte 11 éven át pokollá tette az életét. A vádjai szerint De Niró például éppen vécén volt, mikor neki telefonált, de előfordult, hogy azt kérte tőle, hogy vakarja meg a hátát. Ezen kívül kiabált vele és sértő neveken szólította.

Miközben a nő ezekről beszélt, a színész azt kiabálta:

A vizelős vádaskodásnál pedig, azt mondta:

Mikor a bíró ránézett, a színész bocsánatot kért.

Az RTL.hu beszámolója szerint a színész és volt asszisztensének bírósági ügye 2019-ben kezdődött. Ekkor De Niro cége perelte be Robinsont, mert szerintük a nő nagy összeget sikkasztott el és felelőtlenül költötte a cég pénzét luxusételekre és utazásra. Mindeközben munkaidőben sorozatokat nézett és nem dolgozott.

A nő erre válaszul beperelte a színészt és zaklatásért 12 millió dollárt követel a 80 éves színésztől, aki hat évtizedes filmes karrierje során két Oscar-díjat nyert, jelenleg pedig a legújabb Martin Scorsese drámában, a Killers Of The Flower Moonban játszik.

A tárgyalás folytatódik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!