A fitnesz blogger Sarah Stage - akit legtöbben csak a kockás hasú anyaként ismernek, mert annyira lapos a hasa, és még teljes idős terhesen is alig látszik rajta a másállapot - most sokakat kiborított szülés utáni képével.


Ez persze nem először történt meg vele, hiszen első gyermeke születése után, 2015-ben is hasonló reakciók érkeztek szülés utáni képére. A most már kétgyerekes anyuka ugyanis akkor, és most is fantasztikusan néz ki.

Sokak szerint ez abnormális, és rengeteg kritikát kapott az elmúlt napokban Instagram-oldalán. Még terhességi fotói kapcsán jegyezték meg páran, hogy szerintük a magzatnak például nem volt elég helye az anyaméhben, most pedig szülés után visszanyert alakját érte kritika. A hasa ugyanis lapos és izmos, mintha az elmúlt kilenc hónap meg sem történt volna. Ez pedig sokaknak feltűnt, akik nem is kímélték Sarah-t.

Vannak, akik szerint nagyon igazságtalan, hogy a blogger egy hónappal szülés után így néz ki, azonban Sarah nem hagyja, hogy az utálkozó hozzászólások elvegyék a kedvét, és tudja, hogy nagyszerűen gondját viseli mindkét gyermekének.

“Egészséges és boldog kisfiúért imádkoztunk, terveztünk és vágyakoztunk. Mindent megkaptunk, amit szerettünk volna, a családunk pedig most már teljes”

- írta Sarah az Instagramon, ahol láthatóan az embereket az sem zavarta kritizálása közben, hogy kisfia valóban egészségesen jött a világra. A hozzászólásokat olvasva ez tényleg lényegtelen volt a legtöbb rosszindulatú hozzászóló szerint, akik közül sokan azt sem értették, hogyan lehet az, hogy már egy hónappal a szülés után elérte terhesség előtti súlyát:

“Túlságosan is sovány. Ti is tudjátok, mennyire kétségbeesetten próbálta megtartani a hasizmait a terhesség alatt is, hogy egy hónappal a szülés után már így nézhessen ki. Ez teljesen valószínűtlen” - jbsgirl11.

Sarah alakja valóban tökéletes, azonban szeretné, ha az emberek nem szégyenítenék meg emiatt. Pedig már az is kiverte a biztosítékot, hogy császármetszés után két héttel farmerban pózolt. Volt olyan, aki azt is megkérdőjelezte, vajon tényleg terhes volt-e Sarah, még ha azzal egyet is értett, hogy a terhesség minden nő testén másképp látszik meg. Pedig Sarah még azt is bevallotta, hogy második gyermeke után sokkal nehezebb volt a felépülés, főleg a császár miatt.

“Ha a terhesség előtt is vannak hasizmaid, akkor biztosan nem látszik meg rajtad annyira a terhesség… Minden terhesség más, de ez a legdrasztikusabb, amit valaha is láttam… ha eszem, akkor nagyobb a hasam" #szkeptikus

Persze olyan is volt, aki megvédte, és leírta, hogy mindkét gyerek teljesen átlagos testsúllyal és egészségesen jött világra, úgyhogy nem is érti, miért bántják ennyien a bloggert. Sarah is próbál mindent megtenni azért, hogy ne bántsák ennyien, és próbál mindenről őszintén írni:

“Lassan, de biztosan zajlik a felépülésem a második császáromból. Bárcsak azt mondhatnám, hogy minden újra a régi, de akkor hazudnák!”

- írta Instagram oldalán, ahol arra is megkért mindenkit, hogy a maguk dolgával törődjenek, ne pedig kismamákat kritizáljanak a külsejük miatt. Ő pedig közben mindent megtesz azért, hogy ne legyen rosszkedvű a hozzászólások miatt, hanem inkább gyerekeire tudjon koncentrálni.

Forrás: Little Things



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!