Tragédiával is végződhetett volna egy nő első síelése. A hölgy egy sífelvonó gondolájában töltötte az éjszakát Kaliforniában, miután a szerkezet megállt, és aznap már nem ment tovább.


Olyan élményekkel gazdagodott egy nő élete első síelése alkalmával, amire valószínleg még a rémálmaiban sem vágyott. Monica Laso a napokban a barátaival érkezett a kaliforniai Heavenly síközpontba. Az első nap végére úgy elfáradt, hogy az utolsó csúszást már nem vállalta be. A sífelvonóval szeretett volna lemenni a pálya alsó részére és el is indult lefelé. Ez délután öt óra előtt két perccel történt, a gondola azonban pontosan öt órakor leállt.

A barátai közben jelentették az eltűnését a sheriff hivatalában. A bajba jutott hölgyet csak 15 órával az eltűnése után találták meg, amikor újra beindult a felvonó. A nő a körülményekhez képest jól volt, de a mentők a biztonság kedvéért ellátták – szemlézte az esetet a 24.hu.

Kim Geroge a helyi mentő és tűzoltóparancsnokság szóvivője azt mondta húsz éve nem történt hasonló eset – írta egy helyi hírportál. A Heavenly síközpont vizsgálatot indított az ügyben.

 

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!