Bár minden valamire való kisdiákot a fizikai rosszullét kerülget, amikor nyáron az áruházak már a tanszervásárt hirdetik, ettől még tény, hogy három hét múlva kezdődik az iskola.


Nem ördögtől való augusztusban megvenni a tanszereket, legalábbis jó részüket. Mivel elég zsebbenyúlós ez a mutatvány is, ha augusztusban erre költünk, szeptemberre, amikor a tanévkezdés miatt még ezer más helyre kell majd befizetni, legalább ez már le lesz tudva.

S ha már a drágaságnál tartunk, a rászoruló családok javára, ahogy korábban is,

Akik megtehetik, hogy néhánnyal többet vásároljanak, augusztus 27-ig lehet az áruházakban s pluszban megvásárolt tanszereket leadni a gyűjtőpontokon. Minden leadott tanszer jó helyre kerül: tavaly 2750 nagycsaládot tudott így eszközökhöz juttatni a vásárlók szolidaritása.

Az összegyűlt tanszerekből a NOE önkéntesei csomagokat állítanak össze, és elviszik a rászoruló családokhoz a tanévkezdésre.

Az Auchan fontosnak tartotta megemlíteni, hogy tanszerkínálatának zöme nem drágább, mint tavaly, sőt 400 termék még olcsóbb is lett, bár elismerik, hogy a tanévkezdés még így is jócskán megterheli a családi kasszát.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!