Úgy akarják beállítani, mintha bulizós sz@ranya lenne, aki elhanyagolta a gyerekeit. Nyilvánvaló, hogy Joe Jonas ki akarja túrni a feleségét a családból.


Úgy fest, miközben Sophie Turner a gyerekeiért harcol - még a válásról is az újságokból értesült.

Miután kiderült, hogy a színésznő és az énekes külön úton folytatja, Joe Jonas ügyvédje azt nyilatkozta, hogy „menthetetlenül megromlott” a kapcsolat, és a pár két kislánya, Willa és D.J. felügyeleti jogát próbálja rendezni - írta a sassy.hu. Hozzátette:

Ehhez képest a valóság egészen másként fest.

Sophie Turner a nyár folyamán a Joan című minisorozatot forgatta, és ekkor egyezett meg a férjével, Jonasszal, hogy a gyerekek a férfival lesznek a nyáron az Egyesült Államokban, mert neki napközben több szabadideje lesz, mint a 12 órás forgatási napokkal dolgozó anyjuknak. Ez a megállapodás ideiglenes volt, és csak a forgatási időszakra vonatkozott. Aztán szeptember elején Joe Jonas beadta a válókeresetet Floridában.

A színésznő ügyvédje szeptember 21-én New Yorkban nyújtott be "jogtalan visszatartásra" vonatkozó keresetet, amelyben 3 és 1 éves lányaik "azonnali visszaszállítását" kéri hazájába, Angliába. Azt tervezi, hogy külön pert indít az Egyesült Királyságban is.

Jonas viszont azt szeretné elérni, hogy a kislányok lábukat se tehessék ki az Egyesül Államokból.

A DailyMail újságírója, Maureen Callahan most kifejtette írásában, hogy

Úgy próbálták meg beállítani, mintha Sophie Turner rossza anya lenne.

A publicista hozzáteszi:

Azt is melléfogásként értékelte, hogy a színésznő forgatásait úgy próbálják meg beállítani, mintha a nő elhanyagolta volna a gyermekeit.

Arra is kitért, hogy Sophie Turner okosan viselkedett, hogy hallgatott, és a héten Jonas exével, Taylor Swifttel hagyta magát lefotózni. Az énekesnő korábban a dalaiba is beleszőtte, Jonas hogyan bánt vele a kapcsolatuk alatt.

Joe Jonas ellenben képtelen leállni a sárdobálással, és ez visszafelé fog elsülni. Ha Sophie Turner olyan elegáns hallgatásba burkolózik, mint annak idején Jennifer Aniston a férje, Brad Pitt Angelina Jolie-val folytatott viszonya és a botrány alatt, több szempontból is nyertesen jöhet ki ebből a játszmából.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!