Folyt az engedély nélkül árusított alkohol, az emberek ittak, dohányoztak, verekedtek, vagy az éppen verekedőnek szurkoltak és fogadtak rájuk. Amikor a hatóság rajtaütött a Rumble in the Bronx nevű, illegális szórakozóhelyen, több mint kétszázan voltak odabent. Senkin sem volt maszk, és a vendégek a társas távolságtartás szabályaira sem adtak túl sokat - írja az NBC News.


A sheriff emberei szombat este, negyed tizenkettőkor ütöttek rajta az átalakított raktárban működő klubon. A rendőrök a vendégeknél tekintélyes mennyiségű marihuánát, és több lőfegyvert is találtak. A Rumble in the Bronx a közösségi médiában hirdette az eseményeit, szombaton este épp egy decemberi maszkmentes bulit hirdettek, amit a floridai Orlandóban rendeztek volna meg.

11/14/20 @ 2315HRS: Deputy Sheriffs shut down illegal fight club AKA "Rumble in the Bronx" @ 347/351 Coster St., Bronx: 203 people, violation of emergency orders, illegal combat, no liquor license, warehousing liquor, loaded firearms, 10 organizers charged with multiple crimes. pic.twitter.com/5Dci1tM30L

- NYC SHERIFF (@NYCSHERIFF) November 15, 2020


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!