Sarah de Lagarde véletlenül elaludt a metrón a munkából hazafelé. Át akart szállni a másik szerelvényre, de a nagy sietség közben megcsúszott.


Elvesztette egyik kezét és lábát is az a londoni nő, aki még szeptember 30-án csúszott a metrószerelvény és a peron közötti résbe. Sarah de Lagarde éppen munkából tartott hazafelé, amikor megcsúszott és a lyukba zuhant. A 44 éves asszonyt elütötte a vágányt elhagyó, majd a később oda érkező újabb szerelvény is, írja a The Sun.

A horrorisztikus sérüléseket szenvedő nő állítása szerint aznap este „legalább tízszer meghalhatott volna”. Ma már azonban kiváltságosnak érzi magát, amiért túlélte a szörnyűségeket. A kétgyerekes anyuka szerint egy hajszálon múlt, hogy az idei karácsonyt már nélküle töltse a családja.

A baleset azért történt, mert a munkából hazafelé tartva elaludt a metrón, és Camden helyett csak a végállomáson ébredt fel. Gyorsan kipattant a metrókocsiból, és átsietett a másik oldalra, amikor rohanás közben megcsúszott és a résben landolt.

Elmondása szerint egyfolytában arra gondolt a síneken fekve, hogy ennek nem szabadna vele történnie, már rég otthon kellene lennie a családjával. Sarah de Lagarde szerint

A gyerekei vigasztalhatatlanok voltak, amikor megtudták, hogy mi történt az anyukájukkal. A nyolcéves kislányának meg kellett ígérnie, hogy karácsonyra mindenképpen hazamegy a kórházból - erre végül pénteken került sor. A lábadozás alatt közösségi gyűjtést indított egy olyan fejlett műkar árára, mely az agyi jeleket is képes már érzékelni.

A csodával határos módon megmenekült anyuka történetéről a BBC is beszámolt néhány hete:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!