Egy másik szemtanú szerint szörnyű volt látni a tragédiát, és a vétlen sofőr haláltusáját.


Megrázó tragédia történt Újpesten, ahol összeütközött négy autó és egy busz hétfőn este. Az egyik vétlen sofőr, egy családapa 14 éves lánya mellett halt meg, miközben a balesetet okozó Mercedes vezetője kocsiját hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

A baleset egyik szemtanúja a Blikknek elmondta, hogy ő sietett a balesetet szenvedett lány segítségére.

Közben láttam, hogy a balesetet okozó férfi is kiszáll a kocsijából, a bal füle vérzett erősen. Kiabált, mutogatott, káromkodott, először azt hittük, ő is sokkot kaphatott attól, amit csinált. Látszott, hogy meg van zavarodva, csak utólag raktuk össze, ez nem a karambol miatt volt, hanem be volt állva, vagy piától vagy drogtól. Amikor egyszer csak eltűnt, én azt hittem, már beült egy mentőbe, vagy a rendőrök vitték el. Ha tudom, ha látom, hogy le akar lépni, utánamegyek és ha kell le is csapom, úgy tartom vissza, vállaltam volna az önbíráskodás következményeit. Már bánom, hogy nem tettem meg, mert ma reggel hallottam, hogy az a drága gyermek még most sem fogta fel, hogy elvesztette az édesapját"

– mondta el a lapnak a futárként dolgozó megrendült Dezső.

Egy másik szemtanú, László a közeli kiskocsma üzemeltetője épp az utcán állt, amikor a baleset történt. Látta az egész tragédiát és a vétlen sofőr haláltusáját is.

"Pirosat mutatott a lámpa a Rózsa utcaiaknak, mindkét irányból, megállt mindenki. A régi uszoda felől jött a Merci, iszonyatosan nagy sebességgel, már akkor felfigyeltünk rá, mit csinál ez az őrült. Ki akarta kerülni a sort, aztán meglátta, hogy ez a járdasziget miatt lehetetlen, szűk a hely, visszasorolt, ekkor gyakorlatilag fékezés nélkül telibe kapta a kis Fiatot. Azt nekilökte a szemből várakozó egyik autónak, onnan átpördült a kocsi a kocsma elé, miközben a Merci még két autót meg egy buszt is letarolt. A Fiat egy villanyoszlop előtt állt meg, ha annak is nekimegy, akkor a kislány sem élte volna túl. Szörnyű volt, visszaemlékezve is az" - mondta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!