Évek óta panaszkodtak egy miskolci panelház lakói, mert az egyik lakásból elviselhetetlen bűz áradt. A rendőrök februárban viszont két holttestet is találtak a lakásban: egy akkor néhány napja halott 50-60 év körüli férfiét és egy nőét, akinek a holtteste már mumifikálódott - számolt be az RTL Híradó.

A lakók szerint a lakásban élő férfi ápolatlan volt, így mindvégig azt hitték, ez okozza a kellemetlen szagokat. Az RTL Híradó információi szerint a rendőröket végül a férfi munkahelyéről értesítették, mert nem tudták elérni. A lakók a helyszínelő rendőrökre figyeltek fel, de azt csak később tudták meg, mi történt.

A helyiek nem igazán ismerték a férfit, a híradónak elmondták, ritkán találkoztak vele, szinte remeteként élt. Azt sem tudták elmondani, hogy a nővel milyen viszonyban lehettek.

A rendőrség az RTL Híradó megkeresésére közölte, kizárt, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett, a nő halálának körülményeit pedig majd a szakértők állapítják meg.

A bűz ugyanakkor még ezután is maradt, mert örökösök nem kerültek elő, így senki nem végezte el a fertőtlenítést. Pénteken végül hozzákezdett a Miskolci Ingatlan Kezelő, a munkát a jövő héten folytatják.

Az RTL Híradó riportja: