Az ikonikus szabadidősport-esemény számos vízparti aktivitást, sőt nyereményjátékokkal színesített programokat is kínál a sportszeretők számára.

Július 20-án rajtol a 42. Lidl Balaton-átúszás, ami Révfülöpről indul és a cél pedig a Balaton déli partja Balatonboglár lesz. A kifejezetten amatőr-, és hobbi úszóknak szóló nyíltvízi szabadidősport-esemény nevezői egy 5,2 km-es hosszú- és egy 2,6 km-es féltáv közül választhatnak, emellett az idei évben is van lehetőség a hosszútávot SUP-al végigevezni.

A piacvezető kiskereskedelmi áruházlánc az esemény névadó szponzoraként rengeteg aktivitással és nyereményjátékokkal is készül a résztvevők és családjaik, illetve a rendezvényt a partról végigszurkoló érdeklődők számára. A Lidl az egészséges életmód és az aktív testmozgás támogatója, nem véletlen, hogy immár nyolcadik éve szponzorálják ezt az ikonikus rendezvényt.

Az 5,2 km-es hosszútáv vagy a 2,6 km-es féltáv teljesítése komoly kihívás, és a testednek szüksége van a megfelelő tápanyagokra, hogy végigbírja a terhelést.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!