Edzőt váltott Késely Ajna kétszeres Európa-bajnoki ezüst- és egyszeres bronzérmes úszó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A J N A ???? (@keselyajna) által megosztott bejegyzés

A 20 éves úszó kijutott a tokiói olimpiára, de mindkét főszámában lemaradt a fináléról: 400 méter gyorson 10. helyen zárt, míg 800 méteren a 13. időt úszta az elődöntőben. Késely csaknem kilenc éve készült Turi Györggyel a Kőbánya SC-ben, ám úgy döntött, eljött a váltás ideje.

Késely Ajnát a jövőben Bernek Péter készíti fel, aki egy héttel ezelőtt jelentette be visszavonulását versenyzőként.

A 29 éves Bernek a közösségi oldalán közölte, hogy bár eljátszott a gondolattal, hogy a májusi világbajnokságig elhúzza karrierjét, de végül vállsérülése miatt is úgy döntött, hogy abbahagyja. Már a bejelentésekor is leszögezte, hogy edzőnek készül, kedden pedig az első tanítványát is megkapta.

Ajnával tisztáztunk minden sportszakmai kérdést, amely fontos ahhoz, hogy tudjuk: ki, mit várhat a másiktól és mi az, amit vállal. Megkaptam a bizalmat, mint pályakezdő edző, ami számomra rendkívül fontos és nagyon motivál! Beleállunk a feladatokba, amely mindenki számára új felállás lesz, más jellegű munkát igényel, részemről sok tanulást és mindkettőnk részéről sok-sok erőfeszítést

- írta Facebook-oldalán a 2014-ben 400 m gyorson rövidpályás világbajnok Bernek, aki mindössze kilenc évvel idősebb tanítványánál.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!